Nyheter 2017

Främst Burnt Sienna Brochant "Eddie" och Blazing Keys Aydon Castle "Adde"

2017-08-22: Nu har valparna kommit. 2 pojkar och 6 flickor föddes och mamma Allie är en utmärkt mor. Ev finns en tik till salu fortfarande. Intresserade får gärna höra av sig via mail, fb eller telefon!
Bilder kommer framöver i ett eget album här på sidan. Så håll utkik!

2017-05-28: Woohoo idag tog Allie CERT och blev 3a på Bråvikens LC tävling i Katrineholm. Gissa om vi är stolta!


2017-04-23: Vi kan med stolthet meddela att "Allie" Blazing Keys Airlie Castle idag klarade Doftprovet i NoseWork Eukalyptus. Nu fortsätter vi träningen och ska försöka komma ut och tävla lite också. =DVi önskar alla en god fortsättning på 2017 och hoppas ni följer oss på vår hemsida!
Vi finns också på facebook där ni kan följa oss dagligen vad som händer och sker i vårt liv. https://www.facebook.com/madeleine.eriksson.104

Vi har stora planer för 2017. Allie kommer att tävla lite i Lure Coursing hoppas vi men vi hoppas också på att Allie ska få en kull som troligen blir till sensommaren/hösten. Hane är bestämd men kommer att presentras lite längre fram i vår. Är du intresserad av valp så får du gärna höra av dig till oss.

Vi kommer också att ställa ut en del och då ffa Allie och Eddie. Men då Myra fyller hela 8 år i maj så kommer även hon att ställas lite i veteranklassen.

Gamlingarna här hemma Milou som fyller 13 år i april och Tiger som blir 11 år i juni hänger med och lever livets glada dagar som dom själva bestämmer. Såklart!

Kanske ses vi någonstans framöver!