Tarmokas isomünsterinseisojia

Tarmokas pentu metsästyskaveriksi?

 Isomünsterinseisoja sopii perheisiin joissa riittää intoa koiran kanssa touhuamiseen ja ollaan valmiita tarjoamaan koiralle rodunomaista työtä eli monipuolista metsästykseen liittyvää puuhaa. pelkästään seurakoiraksi isomunsteri ei sovi, mutta saadessaan tarpeeksi aktiviteettia, se on loistava perhekoira vapaa-ajalla. Koira vaatii selkeät rajat ja hyvän peruskoulutuksen ollakseen mukava perheenjäsen ja luotettava harrastuskaveri.

Ehdoton edellytykseni on, että pennut pääsevät metsästäviin koteihin. Kiinnostus koe- yms.toimintaa kohtaan on plussaa. Erilaisia ja -kokoisia treeni-/metsästystapaamisia koirille voidaan järjestää ;)  Tukea ja apua saa muutoinkin tarpeen mukaan.


Jos kiinnostuit ota yhteyttä ja kysy lisää !

taru . lamminen @ hotmail . com   tai   0400 727 750 / Taru 

Viikko vielä... Hiukkasen jänskättää se määrä kuitenkin. Nellillä alkaa jo olla melkoisen tukala olla ja liikkua


22.11.-16 Täällä voidaan paksusti :) Vielä muutama viikko niin nähdään lopputulos...


Nelli on astutettu Korpiaallon Skeletorilla  (< klikkaa linkkiä) ja odottaa ultran mukaan kohtuukokoista pentuetta. Jos asiat nyt vain sujuvat loppuun asti hyvin, niin pentuja odotellaan syntyväksi joulukuun puolivälissä 2016


Pennut syntyivät 15.12.-16 -seuraavilla sivuilla kuvia ja lisätietoja sitä mukaa kun ehdin laitella...

Tästä odotettavan pentueen sukutauluun SKL koiranetissä ja sieltä klikkailemalla löytyy lisääkin tietoa

 

12.10.-16 Pariskunta Nelli + Keke

Koska kuitenkin tulee kyselyitä; mitä ehtoja, maksaa jne... niin tässä alustavasti: Tapauskohtaisesti voi tulla muutoksia tai poikkeuksia. Alla oleva koskee O-pentuetta

Käytän Suomen kennelliiton koiran myyntisopimusta, jonka perusmyyntiehdot ovat pohjana. Pennut luovutetaan el.lääkärin tarkastamina kirjallisen raportin kera ja useampaan kertaan madotettuina. Tunnistusmerkintä ja rekisteritodistus kuuluvat tietysti mukaan.

Pennun kokonaishinta on käytännössä 1000 €, edellyttäen että koira lonkka- ja kyynärkuvataan kahden vuoden ikään mennessä.
(Sopimuksessa sitoutetaan seuraavasti: Normaalihinta 1175 €, alennettu hinta 1000 €, alennuksen syy lonkka+kyynärkuvausehto.)  

Pennun hintaan kuuluu henkilökohtaista yksilöllistä opastusta, neuvontaa ja koulutusapua tarpeen mukaisesti kasvattajan toimesta. Kasvattaja järjestää myös tapaamisia kasvateille esim. munsteripäivien yhteyteen. 

Pennun hinta sisältää münsterikerhon syyspäiville koiralle kahden päivän maastomaksut.

Pennun hintaan sisältyy myös junkkari-kokeen osallistumismaksu tai vaihtoehtoisesti jonkin muun omistajan haluaman samanhintaisen nuo-luokan kaer-kokeen osallistumismaksu.

Lisäksi pennun mukana tulee aloituspaketti, jossa mm. leluja, panta + talutin, herkkuja ja ruokaa. (Ruokaa ja tarvikkeita voi ostaa myös huomattavan edullisesti lisää)  

Osalla pennuista on takajaloissa kannukset. Metsästysrodulla niiden poisto on perusteltua ja sallittua loukkaantumisriskin välttämiseksi. Kasvattaja voi järjestää ja kustantaa yhteispoistotilaisuuden noin puolen vuoden iässä tai omistaja voi viedä koiran itse kannusten poistoon ja kasvattaja korvaa leikkauskulut (max 150 €) kuittia vastaan.


Pennun sitovasti varanneet (250,- varausmaksuna) saavat jo etukäteen CD-levyllä tai muuten sähköisesti runsaan tietopaketin rodusta, koulutuksesta yms. -Ruokinta- hoito ja kasvatus/koulutusohjeista tulee myös kirjallinen lyhyt tiivistetty versio pennun mukana, johon on kirjattu myös juuri kyseistä pentua koskeva erityisinformaatio.

Pentu valitaan yhteistyössä tulevan perheen kanssa. Valitsen sopivan tuntuiset omistajat "mutu"- tuntumalla eli varsinaisia erityisehtoja ei metsästyskäytön lisäksi ole.

Sopimukseen kirjataan myös: Jos koira aiotaan myydä tai lopettaa, on kasvattajaa informoitava asiasta ja kasvattajalla on oikeus lunastaa koira tarvittaessa tai avustaa uuden kodin löytämiseksi.  

Perinteisiä sijoitus sopimuksia en juurikaan tee, koska se on hankalaa tällaisen käyttörodun kyseessä ollen ja käyttötulosvaatimuksien takia, mutta seuraavanlainen mahdollisuuskin on: Jos narttu osoittautuu jalostuskelpoiseksi, eikä omistajaperhe ole kiinnostunut pennuttamisesta, voimme jälkikäteen sopia nartun vuokraamisesta pentueen teettämiseksi kasvattajan piikkiin. (Käytännössä maksan koiran hinnan takaisin ja huolehdin kaikista pentueeseen liittyvistä kustannuksista)
Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...
See all comments

| Reply

Latest comments

01.01 | 18:29
Uutisia ym 2016 -18 Has received 2
30.01 | 19:17
* RIINA -16 Has received 1
26.01 | 09:13
O -pentue kuvia Has received 1
26.01 | 09:12
O -pentue kuvia Has received 1
You liked this page