Uutisia ja kuulumisia 2021 -

13.7. -21

 

Pentujahan siis syntyi 25.5.-21 10 elävää; 7 poikaa ja 3 tyttöä ja ovat erittäin tarmokkaita jälleen kerran... Juuri ovat käynewet eläinlääkärillä tarkastuksessa ja sirutettavana ja kaikilla oli asiat ok, vaikka helle toi oman kuormituksensa automatkaan ja lääkärikäyntiin. Emä Miinan lisäksi on hoitohenkilökuntaan kuulunut tiiviisti jo pitkän aikaa täti Riina, joka on ollut todella innokas ja tunnollinen hoitaja, välillä melkein liiaksikin ja Nellikin välillä pitänyt seuraa ja leikittänyt pentuja. Pennuilla on oma sivu P-pentue.

 

28.3.-21

Sellainen uutinen vaan, että meille toivottavasti on tulossa pentuja toukokuun lopulla :) Sijoitusnarttu Tarmokas Oonamiina on astutettu ja isänä olisi Abor von Overndorf

 

2/-21

Olen yrittänyt päivitellä tietoja sinne sun tänne sivuille ja kuviakin olisi tarkoitus vielä laittaa, kunhan kerkiän. Oikeesti ei vaan meinaa ehtiä tietsikalla istua enää yhtään ja päivitellä mitään, kun on niin paljon kaikennäköistä oikeaa hommaakin :)

Nelli ja Riina voivat hyvin ja nyt on pitkästä aikaa oikein kunnon talvi ja lunta eli koirien kanssa on päästy hiihtämäänkin paljon. Nelli on jo 11v mutta edelleen se jaksaa hyvin ja syksyllä Lieksassakin oli vaikea uskoa että se on jo toisella kymmenellä (joo ja torveilikin välillä kuin kakarakoira konsanaan) Tirppakin voi sinällään hyvin eli seurakoirailee ja nauttii täydestä huomiosta niin naapuruston lasten kuin kodin ainoana koirana. Se asuu siis vanhempieni luona tätä nykyä, johtuen lonkkien aiheuttamasta liikkumisrajoitteesta, sekä välirikoista muiden narttujemme kesken. Tosin näemme sitä kyllä aika usein ja se ei meinaa kuulemma pysyä nahoissaan jos vaan kuuleekin mun transitin lähestyvän.

Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...
See all comments

| Reply

Latest comments

01.01 | 18:29
Uutisia ym 2016 -20 Has received 2
30.01 | 19:17
* RIINA -16 Has received 1
26.01 | 09:13
O -pentue kuvia Has received 1
26.01 | 09:12
O -pentue kuvia Has received 1
You liked this page