Senaste Nyheterna

5. Jul, 2019

Här kommer en hälsning till er från Helge, Fugato's Herrman. Helge är 14 månader, tränar spår med matte Annika och har debuterat i utställning ringen  

20. Jun, 2019

16 juni var det utställning i Vännäs, SKK nationella och domare C G Stafberg. Det blev en nästan en hel syskon träff,  och med var Doris, Siv och Helge. Alla tre fick excellent i kvalitet 👍. Och i stamtavlan heter de.

Fugato's Herrman, Herrmine och Herrmione. Så glad och stolt över mina juniorer 

 

Den 9 juni hade vi kennel träff på.Härnösands BHK med ca 12 BT från oss, Fugato's och Svarthögens. Vi fick en jätte trevlig dag där vi hade lite olika aktiviteter, som social träning, passivitet, träning på bordet, nosework och Rally, o h även en tips runda.

En härlig dag med 20 mattar o h hussar. Tack alla som kom.

På bilden är det Sune som tycker det är helt ok att stå på bordet. 

 

26. May, 2019

SKK i Piteå var kall och grå, men resultaten värmde. Domare : Martin Johansson och 18 anmälda. 

Doris, Fugato's Herrmione, på sin första utställning,  tog certet och 3e Bästa Tik och Maggan, Svarthögens Madame Butterfly tog sig ändå till Bäst i Rasen  BIM blev Zoroyas Zuperman Hero 

28. Mar, 2019

I morgon är valparna 8 veckor och redo att flytta till sina nya hem. Fugato's Rosalie, Roseanne och Rosie heter de och är så klart helt underbara. 

24. Feb, 2019

Nu äntligen kommer vi att ha vår kennelträff på Härnösands BHK den 9 juni tillsammans med kennel Svarthögens. Vi hoppas på att ni alla vill komma och träffas. Just har vi inget program klart för dagen, men ett är säkert att vi kommer att ha en trevlig dag med lite prova på aktiviteter. Mer info kommer.