Senaste Nyheterna

28. Mar, 2019

I morgon är valparna 8 veckor och redo att flytta till sina nya hem. Fugato's Rosalie, Roseanne och Rosie heter de och är så klart helt underbara. 

24. Feb, 2019

Nu äntligen kommer vi att ha vår kennelträff på Härnösands BHK den 9 juni tillsammans med kennel Svarthögens. Vi hoppas på att ni alla vill komma och träffas. Just har vi inget program klart för dagen, men ett är säkert att vi kommer att ha en trevlig dag med lite prova på aktiviteter. Mer info kommer. 

4. Feb, 2019

Nixon och Maggans valpar, tre tikar föddes natten mot den 1 / 2.och allt gick bra. Och Maggan är en bra mamma och tar hand om dem i bästa möjliga sätt. 

9. Oct, 2018

På lördag på Terrier klubben i Baggböle så blev Doris, Fugato's Herrmione Bir valp 4-6 månader . Domare Siv Jernhake

På söndag på Västernorrlands kk Internationella så vann Maggan  champion klassen och slutade som 2a Bästa Tik med Reserv Cacib.

Domare Sean Knight från Irland 

9. Aug, 2018

I söndags så lyckades vi på Svenska kennelklubbens utställning i Svenstavik. Maggan tog sitt tredje cert och blev 3e Bästa Tik för Helena Peterzen, Sverige. På lördag på Terrier klubben i Åsarna fick hon reserv cert och blev 2a Bästa Tik, vi nådde då inte ändå fram men vad gör det då det gick så bra på söndag 😀,

Så nu kan Maggan tituleras SE UCH Svarthögens Madame Butterfly.