Senaste Nyheterna

26. Oct, 2021

Den 9 oktober så var det Terrierutställning i Baggböle / Sundsvall. "Acke" Fugato's Mr Blue Sky fick excellent och CK, men oplacerad i Bästa Hane. "Smilla" Fugato's Lady In Blue fick excellemt, båda i Unghundsklass 

Domare C G Stafberg 

30. Aug, 2021

Första utsällningen på nästan två år här i sverige för våra hundar. Smilla o Acke, Fugato's Lady in Blue och MR Blue Sky debuterade i Unghundsklass i Skellefteå / Drängsmark på Terrier klubben i lördags med ett Excellent och ett Verygood med fina kritiker.

Domare var Tinna Grubbe 

24. Aug, 2021

Stort gratttis till Arja och Rosi, Fugato's Roseanne som tog sina tre cert på raken och kan nu även titulera sig FI UCH

Så nu kan hon titulera sig med FI UCH HeJW-19 JW-19 Fugato's Roseanne

2. Mar, 2021

Fick en hälsning från "Älla", Fugato's Tosca med husse, att allt var jätte bra och Älla har börjat jobba på kontoret med husse och Älla sköter kundkontakten😉,och tar med husse på långa promenader i skoterspåren. Så roligt att få höra att allt är bra med er. Älla är mamma till , Doris, Siv, Helge och Malte.

1. Mar, 2021

Igår så gjorde"Helge" Fugato's Herrman med matte Annika ett fint MH. Och omdömet på testet blev, En mycket mycket trevlig hund. Helge är uställd sedan tidigare med ett Excellent. Så nu önskar vi matte och Helge lycka till I Bruksspåret.