Working with us

The position has been filled and the advertisement is no longer active

Kreativ Grafisk Studentermedhjælper

SimpleSite søger en ambitiøs og fleksibel studentermedhjælper til vores marketing- og salgsafdeling.


Vi har rygende travlt, og har derfor brug for en studentermedhjælper, som kan hjælpe til i det daglige arbejde med produktion af grafisk arbejde til vores forskellige salgskanaler.

Stillingen

Vores salgs- og marketingsafdeling har i dag ansvaret for kunderekruttering og optimering af disse fra online salgskanaler. Dit job vil bestå i at hjælpe til i afdelingen, og du vil derfor beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Produktion af nye grafiske bannere til kanaler som Facebook, Twitter, Google Display Netværk og vores eget affiliate netværk.
  • Produktion af ’motion graphics’ til Facebook.
  • Udskiftning af sprog på statiske grafikker (fra engelsk til andre sprog).
  • Andre ad hoc opgaver inden for salg og online markedsføring som har et grafisk twist.

Dine kompetencer

Her er en stilling med mulighed for at omsætte din læring fra studiet til praksis. Du er studerende og har læst mindst ét år af en relevant design uddannelse. Samtidig har du kendskab til flere Photoshop lignende programmer, ligesom at du måske også kan beherske videoer lavet i flash. Sidst er du god til et omsætte idéer fra dine kollegaer til grafisk brugbart materiale.

Du kommer til at sidde i billedredigeringsprogrammer det meste af din dag. Vi forventer derfor, at du har teknisk flair og kan lide at arbejde med disse programmer. Det er vigtigt, at du kan begå dig flydende på engelsk i skrift og tale, samt at du er positiv og imødekommende. Kan du andre fremmedsprog er det et plus. Grundlæggende danskkundskaber er en fordel.

Vi tilbyder

Dette er en stilling hvor du i høj grad vil have mulighed for at omsætte din viden fra studiet til praksis. Du vil få indflydelse på SimpleSite’s grafiske produktion i samarbejde med resten af teamet. Vi tilbyder dig en mulighed for at blive udviklet i en retning, hvor du får indblik i hvordan grafisk produktion benyttes i SEM, SMM og Display-markedsføring.

Du bliver en del af en international virksomhed, hvor ambitionerne er høje og entusiasmen stor.

Vi forventer, at du kan arbejde 15-20 timer om ugen - vi er fleksible i forhold til studie og eksamener. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Toldbodgade 31, 1253 København K – lige ved Amalienborg. Løn efter aftale. Tiltrædelse snarrest.

Om SimpleSite

SimpleSite er en af verdens største online hjemmesideværktøjer. Vi markedsfører os på 49+ sprog og har kunder i mere end 185 lande verden over. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt over 3 kontorer i Danmark, Serbien og Bulgarien. Vores danske kontor ligger på Toldbodgade lige mellem Amalienborg og Nyhavn. Læs mere om SimpleSite og folkene bag virksomheden på:
http://www.simplesite.com/pages/about-us.aspx.