Uppdaterad
2018-09-06

Ny hemsideadress

Hej och Välkommen till Guttstabacken's Kennels hemsida

 

Jag håller på att skapa en ny hemsida men kan tyvärr inte länka sidan direkt. Markera och klipp ut, klipp in i nytt fönster och klistra in. Då hittar Ni rätt. Vi ses :-)

Vi har fött upp Dvärgschnauzer peppar och salt i snart 17 år nu och vi stortrivs med rasen. Det är en lagom stor hund med massor av motor. Det bästa med rasen är att det går finfint att ha inte bara en Dvärgschnauzer hemma utan gärna två. Viktigt att veta är att detta är en trimhund som kräver en kontinuerlig pälsvård.

Vi föder upp max två kullar per år beroende på hur vi har tid och vilka tikar vi har i kenneln som det passar att de får en kull.

Jag, Karin jobbar som syslöjdsfröken i Köping och min man på Vafab där han hämtar in avfall (det vi inte vill ha hemma längre) i KAK området/Köping.Kolsva, stället där Ernst huserade sommaren 2013 http://www.tv4play.se/program/sommar-med-ernst varför inte ta en titt på orangeriet som han byggt om?
Eller varför inte ta en lunch, middag på Kolswa Herrgård http://www.tv4.se/sommar-med-ernst/artiklar/historia-orangeriet-p%C3%A5-kohlswa-herrg%C3%A5rd-51e7e554c45948098c000001

Hemma i kenneln har vi:

"Doris" Guttstabacken's Kajsa mor Carmen far "Rico" Let it be de Trufas Negras även han import Argentina, ägs av Yvonne Broberg New Eras Kennel. Mac testad UA 2016"Rocky" Den Schwarzen Wirbel Optimal Decision import Ryssland.  Mac testad UA 2017

 

"Ebba" Miniflash Maybeline, köpt av Puck Simenstad Värmdö.Dessutom har vi en del hundar både tikar och hanhundar ute på foder.
 
"Enzo" Enjotef Dastynella elegant import Slovakien. Han bor hos en familj i Västerås där även vår egna uppfödda Kalle bor. Mactestad UA 2016


Guttstabacken's Olga "Wilma" som kommer att bo med sin mamma Rinni på Sickelsjö herrgård, Arboga hos fam. Folin
 
Guttstabacken's Q-Kung Napoleon som bor hos Elin och Martin i Köping.
 
Guttstabacken´s Torbjörn "Tyrion" bor hos Elin och Martin i Köping.

Guttstabacken's Gonzo "Charlie/Rolf bor med Lotta i skogen i Kolsva.
 
"Lotta" Guttstabacken's Rakel: efter Guttstabacken's Gonzo och Guttstabacken's Kajsa. Hon bor hos Elisabet och LG i Skultuna.
 
Guttstabacken´s Svante "Sixten" som bor i Köping
 
Guttstabacken´s Tuva som bor hos Mayvor i Köping

Självklart föder vi upp våra valpar allt enl SKKs regler samt att de är ögonlysta och att jag erbjuder minst två trimningar etc. etc

Hela klanen minus två stycken relaxar framför brasan i köket.