Min kennel

Guttstabacken kennel kom till av en slump. År 2001 fick jag en fodertik från Falkendal’s Kennel i Örebro Falkendal’s Aelly (Fia). Tanken var att jag ville ha en liten hund som kunde sitta i mitt knä, därför föll Dvärgschnauzer mig på läppen. Uppfödaren tog sina två valpkullar efter henne blev hon min.

 

Fia var en mycket duktig valptik därför blev det så att jag tog egna kullar efter henne. Allt gick jättebra men tanken att sälja valparna utan kennelnamn gick bara inte, därför kom min lilla kennel till.

 

Själva namnet var inte lätt att hitta på. Resultatet blev Guttstabacken eftersom vi bor i ett område som heter Guttsta och det är en liten backe ner från Köping innan man svänger av på vår gata Rabovägen. Efter ett tag när jag skulle försöka hitta på en bra logga till namnet slog det mig, varför inte använda en bra produkt som passar till namnet.
Jag ringde till bryggeriet Guttsta Källa eftersom jag visste att de tidigare ägarna till Guttsta Bryggeri jobbar där. Snälla som de är fick jag låna två gamla drickabackar.

På drickabackarna står det Guttsta Bryggeri med en härlig grön färg.  I den stoppade jag ner mina hundar och loggan var färdig.

 

 

Tidigare raser jag har haft är

 

Länghårig dvärgtax

Vi har ägt två stycken av denna ras
Kalle och Snobben

Airedaleterrier

Vi har hafr två stycken av denna stiliga ras Max och Cillan

Max och Johanna vintern 1988

Sealyhamterrier

Sealyhamterrier
Vår älskade Elsa

Ceskyterrier

Cheskyterrier
Vår Brasse