Nora och Rocky

Nora blev parad med Rocky Den Schwarzen Wirbel Optimal Decision för några veckor sedan och idag såg vi att hon är definitivt dräktig.

 

Välkomna att höra av er för en valp ung i slutet av oktober.

Babben

Lilla Babben var ytterst planerad mellan Guttstabacken's Disa och Falkendal's Zisco "Sigge". Allt gick väl och när det var dags förstod jag att något var knas. Tur att vi endast har 25 minuter resväg till Strömsholm.

Vi kom in genast och det blev röntgen och ultraljud. Där konstaterades det att det fanns två valpar i magen en levandes och en död = Kejsarsnitt.

 

Efter en lång väntan kom det en liten krabat till mig som kravlade och pep hela tiden. En timme senare kom en rätt pigg Disa tillbaka som kunde dia henne på en gång. Mätt och belåten for vi hem till Kolsva.

Lugnet lade sig någon dag sen blev vi misstänksamma att Disa inte hade nog mjölk till lilla Nora som hon fick heta. Tur var då att Carmen hade mjölk så vi lade till Nora tre gånger per dag och även på nätterna för att veta att hon fick i sig det hon skulle ha. Första och andra veckan gick sedan såg vi att mamma Disa fixade detta själv så då var det lugnt i lådan.

Tur är att vi hade en kull valpar (Carmens) så lilla Nora hade "kull" kompisar att leka med och bli som en valp normalt ska bli med kullkompisar.

Resultatet av lilla Nora är en rätt liten och uppkäftig tjej som tar för sig. Idag 2013-12-28 är hon tolv veckor gammal och om någon vecka ska jag trimma ner henne.